bedrijfsfeestje

Wij maken werken leuk!

Ijskar huren voor bedrijven

Verras je werknemers of collega’s door onze ijskar in te huren, zodat wij ter plekke bij bedrijven heerlijk verfrissende ijsjes kunnen aanbieden! Colors helpt je met onze ijskar graag om op jouw bedrijfsevenementen de collega’s van allerlei lekkers te voorzien. Door onze ijskar ’t Ijsbeertje uit Brasschaat in te huren om bij bedrijven langs te komen, toveren wij jouw werkplaats om tot een onvergetelijk feest! Met onze ijskar komen wij naar jouw bedrijfsevenementen, volledig uitgerust met een slushmachine, popcorn, suikerspinnen, wafels en pannenkoeken!

Authentieke ijskar huren om ter plekke bij bedrijven langs te gaan

Ijskar ’t Ijsbeertje, zo heet de ijskar die je kan inhuren om bij bedrijven langs te komen. Maar wie is eigenlijk het gezicht achter ijskar ’t Ijsbeertje? Dat is Robert, een man met jarenlange ervaring met ijsjes. Al van kinds af aan maakt Robert mensen blij met verse ijsjes. Hij startte in het vak samen met zijn ouders en broer, meer dan 50 jaar geleden! Samen met zijn familie verkocht hij ijsjes in regio Merksem – Brasschaat. Daar leerde hij de kneepjes van het vak, en de geheime recepten van zijn moeder. En die authenticiteit, die proef je vandaag de dag nog altijd wanneer je een ijsje besteld bij ijskar ’t Ijsbeertje. Zo maakt Roger met zijn ijskar vandaag nog steeds mensen blij, ook op bedrijfsevenementen! Ijskar ’t Ijsbeertje inhuren is dus zeker een goed idee voor alle bedrijven wiens werknemers fan zijn van heerlijk roomijs!

blij meisje
klanten aan ijskar
ijskar 't ijsbeertje
kantoorfeest
slushie

Huur nu een ijskar voor jouw opkomende bedrijfsevenementen!

Wanneer je klaar bent voor een echt feestje samen met jouw collega’s, dan kan je onze ijskar huren voor on-site feestjes bij bedrijven! Zo laten we iedereen smullen van het aanbod in onze ijskar op jouw bedrijfsevenementen. Maak er een echt feestje van en boek onze ijskar vandaag nog! De praktische kant van zaken kan je gemakkelijk met ons bespreken door een mailtje te sturen naar robert.vanlook@hotmail.com of door ons te bellen op het nummer +32 479 26 86 66. Of vul simpelweg ons contactformulier in, je hoort zeker en vast snel terug van ons. Dan komen wij met onze ijskar van Colors uit Brasschaat binnenkort langs op jouw bedrijfsevenementen!