kinderfeestje - kinderen blazen op toeters

Een ijskar op je feest

De ijskar van Colors uit Brasschaat op jouw feest, dat maakt van elk feestje een heuse party! Met onze ijskar kan jouw feest in regio Antwerpen vast niet stuk. Je kunt onze ijskar boeken voor ieder soort feest. Een ding is zeker: je gasten zullen smullen van allerlei lekkers en met gevulde magen naar huis vertrekken!

Allerlei lekkers met onze ijskar op jouw feest

Als je onze ijskar inhuurt voor jouw feest, genieten jij en je gasten uiteraard van heerlijk schepijs. We bieden echter nog veel meer lekkernijen aan:

  • Pannenkoeken en wafels
  • Popcorn en suikerspinnen
  • Slushmachine (aardbeien- en bosbessensmaak)

Dankzij ons ruime assortiment is ijskar ’t IJsbeertje perfect voor ieder soort feest. Zo kan je ons inhuren voor:

Wat voor feest je ook organiseert: wij komen graag met je meevieren! Zo zorgen we samen voor een geslaagd event.

Pannenkoeken met fruit
straatfeest
apperitief op verjaardagsfeest van senior
bbq
blij meisje

Boek onze ijskar vandaag nog en maak er een feestje van

Maak gebruik van de knoppen hieronder om onze ijskar uit Brasschaat rechtstreeks te boeken voor jouw feest in Antwerpen of een dieper kijkje te nemen in ons ruime aanbod aan lekkernijen. Wanneer je gebruik maakt van de ‘boek nu’-knop, bellen wij je zo snel mogelijk op om samen de praktische kant van zaken te bespreken. Bel je ons liever direct zelf op? Dat kan ook! Bel ons gerust op het nummer +32 479 26 86 66. Wij staan volledig tot jouw dienst en beantwoorden met plezier al jouw vragen zodat we van jouw verjaardagsfeestje een prachtige dag kunnen maken.