kinderfeestje - kinderen blazen op toeters

Wij vieren graag met je mee!

De ijskar van Colors uit Brasschaat op jouw feest, dat maakt van elk feestje een heuse party! Met onze ijskar en slushmachine kan jouw feest in regio Antwerpen vast niet stuk. Je kunt ons boeken voor kinder- en verjaardagsfeestjes, BBQ’s, pensioen, communies, straatfeesten, braderijen, rommelmarkten, avondmarkten, schoolfeesten… en meer! Want welke feestelijkheid heeft geen baat bij een eigen ijskar? Wij kunnen er alleszins geen bedenken!

Allerlei lekkers met onze ijskar op jouw feest in Antwerpen

Ontdek hieronder wat onze ijskar de gasten op jouw feest in de omgeving van Antwerpen, naast schepijs, nog meer kan bieden:

  • Pannenkoeken en wafels
  • Popcorn en suikerspinnen
  • Slushmachine (aardbeien- en bosbessensmaak)

Met andere woorden: je hoeft je geen zorgen te maken. Onze ijskar heeft voor iedereen op jouw feestje wel wat wils, zowel op bedrijfsfeestjes als grote evenementen.

Pannenkoeken met fruit
straatfeest
apperitief op verjaardagsfeest van senior
bbq
blij meisje

Boek onze ijskar vandaag nog en maak er een feestje van!

Maak gebruik van de knoppen hieronder om onze ijskar uit Brasschaat rechtstreeks te boeken voor jouw feest in Antwerpen of een dieper kijkje te nemen in ons ruime aanbod aan lekkernijen. Wanneer je gebruik maakt van de ‘boek nu’-knop, bellen wij je zo snel mogelijk op om samen de praktische kant van zaken te bespreken. Bel je ons liever direct zelf op? Dat kan ook! Bel ons gerust op het nummer +32 479 26 86 66. Wij staan volledig tot jouw dienst en beantwoorden met plezier al jouw vragen zodat we van jouw verjaardagsfeestje een prachtige dag kunnen maken.