Naast ijs ook warme desserten
Roomijs van verse hoevemelk
Recepten van >50 jaar oud
ijskar 't ijsbeertje

IJskar huren voor avondmarkten in Antwerpen

Ijskar ’t IJsbeertje is beschikbaar om in te huren voor alle avondmarkten en rommelmarkten in regio Antwerpen! Beslis om de ijskar van Colors uit Brasschaat te huren en lees verder om te ontdekken wat lekkers wij aanbieden op avondmarkten en rommelmarkten. Want ook onze ijskar heeft net als jij een hart voor Antwerpen en de inwoners van ‘t stad!

Wilt jij genieten van heerlijke roomijs of een warm dessert?

Een ijskar huren voor de gezelligste avondmarkten

Onze ijskar brengt veel lekkers met zich mee. Natuurlijk hebben wij verse ijsjes in allerlei smaken. Daarbovenop wordt ons ijs gemaakt van verse hoevemelk! Verder hebben wij ook een slushmachine in onze ijskar. Met deze machine bieden wij de bezoekers van avond- en rommelmarkten een verfrissende slush aan in bosbessen- en aardbeiensmaak. Hiernaast kan je bij onze ijskar smullen van popcorn en suikerspinnen. Tot slot bieden wij met onze pannenkoeken en wafels ook een lekkere hap aan de mensen die opzoek zijn naar iets warms. Door onze ijskar te huren voor avond- of rommelmarkten zal er dus niemand met een lege maag vertrekken!

ijsje
koelende drankjes

Plan vandaag nog jouw afspraak met ons

Hak de knoop door en beslis om ijskar ’t IJsbeertje van Colors uit Brasschaat te huren voor avondmarkten en rommelmarkten in jouw buurt! Ons overheerlijke ijs zorgt gegarandeerd voor een lag op ieders gezicht. Vul nu ons contactformulier in en leg jouw afspraak met ons reeds vast! Of zou je graag eerst nog iets met ons bespreken of een vraag stellen? Je kan gemakkelijk contact met ons opnemen via robert.vanlook@hotmail.com of door te bellen naar het nummer +32 479 26 86 66.

Contacteer ons!

Contacteer ons op +32 479 26 86 66 of vul onderstaand formulier in
om jouw bestelling te plaatsen of feestje te boeken!

wafel met slagroom en aardbeien