Naast ijs ook warme desserten
Roomijs van verse hoevemelk
Recepten van >50 jaar oud
ijskar 't ijsbeertje

Ijskar huren voor avondmarkten in Antwerpen

Ijskar ’t IJsbeertje is beschikbaar om in te huren voor alle avondmarkten en rommelmarkten in regio Antwerpen! Beslis om onze ijskar uit Brasschaat te huren en lees verder om te ontdekken wat lekkers wij aanbieden op avondmarkten en rommelmarkten in Antwerpen. Want ook ijskar ’t IJsbeertje heeft net als jij een hart voor Antwerpen en de inwoners van ‘t stad!

Wilt jij genieten van heerlijke roomijs of een warm dessert?

Een ijskar huren voor avondmarkten in Antwerpen

Onze ijskar brengt veel lekkers met zich mee. Natuurlijk hebben wij verse ijsjes in allerlei smaken! Daarbovenop wordt ons ijs gemaakt van verse hoevemelk! Verder hebben wij ook een slushmachine in onze ijskar. Met deze machine bieden wij de bezoekers van avond- en rommelmarkten een verfrissende slush aan in bosbessen-en aardbeiensmaak! Hiernaast kan bij onze ijskar ook nog gesmuld worden van popcorn en suikerspinnen! Tot slot bieden wij met onze pannenkoeken en wafels ook een lekkere hap aan de mensen die opzoek zijn naar iets warms.

ijsje
koelende drankjes

Plan vandaag nog jouw afspraak met ons

Hak de knoop door en beslis om ijskar ’t IJsbeertje van Colors uit Brasschaat te huren voor avondmarkten en rommelmarkten in jouw buurt in Antwerpen! Onze ijskar uit Brasschaat heeft gegarandeerd iets lekkers voor iedereen. Waarom wachten? Vul nu ons contactformulier in en leg jouw afspraak met ons reeds vast! Of zou je graag eerst nog iets met ons bespreken of een vraag stellen? Dat kan natuurlijk ook! Je kan gemakkelijk contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar robert.vanlook@hotmail.com of door ons te bellen op het nummer +32 479 26 86 66. Wij kijken er alvast naar uit om te horen dat jij onze ijskar wil huren voor avondmarkten en rommelmarkten in jouw buurt in Antwerpen.

Contacteer ons!

Contacteer ons op +32 479 26 86 66 of vul onderstaand formulier in
om jouw bestelling te plaatsen of feestje te boeken!

wafel met slagroom en aardbeien