Naast ijs ook warme desserten
Roomijs van verse hoevemelk
Recepten van >50 jaar oud
ijskar 't ijsbeertje

Ijskar huren voor communies in Antwerpen

Je kan onze ijskar uit Brasschaat huren om ijsjes uit te delen op communies in Antwerpen. Een communie, dat blijft natuurlijk een speciaal moment. Zowel voor jou als ouder als voor jouw kind. Maak er een echte viering van door een ijskar te huren! Lees verder om te ontdekken wat onze ijskar jou allemaal kan bieden.

Wilt jij genieten van heerlijke roomijs of een warm dessert?

Een ijskar vol lekkers huren voor communies in Antwerpen

Samen smullen van een ijsje met jouw gasten, gezellig toch? Een ijsje, dat gaat erin bij jong en oud. Onze ijskar heeft zoveel smaken schepijs, aan slechts één bolletje zal je nooit genoeg hebben! Ons hemels roomijs wordt gemaakt van verse hoevemelk. Indien je dit wenst, kunnen wij ook een paar heerlijke ijstaarten met ons meebrengen! Naast ijsjes kunnen wij jouw gasten ook voorzien van andere lekkernijen. Denk hierbij aan popcorn, suikerspinnen, slush of heerlijk warme pannenkoeken en wafels! Onze ijskar is niet enkel beschikbaar om te huren voor communies in Antwerpen, ook op schoolfeesten en verjaardagsfeesten zijn wij er graag bij.

ijsje
koelende drankjes

Boek vandaag een ijskar

Sta ons toe om samen met jou de communie van je kind te vieren en kies om ijskar ’t IJsbeertje van Colors uit Brasschaat te huren voor de communies van jouw kinderen in onder andere Sint-Job of Kalmthout in regio Antwerpen. Wij komen met plezier én een glimlach jouw gasten van lekkers voorzien. Leg je afspraak vandaag nog vast door ons contactformulier in te vullen of door ons te bellen op het nummer +32 479 26 86 66!

Contacteer ons!

Contacteer ons op +32 479 26 86 66 of vul onderstaand formulier in
om jouw bestelling te plaatsen of feestje te boeken!

wafel met slagroom en aardbeien