Naast ijs ook warme desserten
Roomijs van verse hoevemelk
Recepten van >50 jaar oud
ijskar 't ijsbeertje

Ijskar huren voor communies in Antwerpen

Onze ijskar huren voor communies in Antwerpen is een erg origineel en vooral goed idee! Een communie is immers een speciaal moment vol vreugde en dat wil je zo goed mogelijk vieren. Door een ijskar te huren, zorg je gegarandeerd voor een geslaagd communiefeest! Lees verder om te ontdekken waarom onze ijskar de juiste keuze is voor communies.

Wilt jij genieten van heerlijke roomijs of een warm dessert?

Een ijskar vol lekkers huren voor communies in Antwerpen

Samen smullen van een ijsje met jouw gasten, dat is gezellig toch? Een ijsje, dat gaat erin bij jong en oud. Onze ijskar ’t IJsbeertje heeft zoveel smaken schepijs, aan slechts één bolletje zal je nooit genoeg hebben! Ons hemelse roomijs wordt gemaakt van verse hoevemelk. In onze kar bieden we echter nog veel meer aan dan heerlijke ijssmaken. Indien je dit wenst, kunnen wij ook een paar heerlijke ijstaarten met ons meebrengen! Verder hebben we popcorn, suikerspinnen, slush of heerlijk warme pannenkoeken en wafels! Onze ijskar huren voor communies is dankzij onze brede aanbod gegarandeerd een succes! Wil je onze ijskar huren voor een verjaardagfeestje? Of komt het schoolfeest er weer aan en zoek je nog een leuk extraatje? In beide gevallen staat Colors voor je klaar!

ijsje
koelende drankjes

Geniet van een leuk communiefeest

Sta ons toe om samen met jou de communie van je kind te vieren en kies om de ijskar van Colors te huren voor de communies van jouw kinderen. Wij komen met plezier én een glimlach jouw gasten van lekkers voorzien. Leg je afspraak vandaag nog vast door ons contactformulier in te vullen of door ons te bellen op het nummer +32 479 26 86 66!

Contacteer ons!

Contacteer ons op +32 479 26 86 66 of vul onderstaand formulier in
om jouw bestelling te plaatsen of feestje te boeken!

wafel met slagroom en aardbeien