Naast ijs ook warme desserten
Roomijs van verse hoevemelk
Recepten van >50 jaar oud
ijskar 't ijsbeertje

Ijskar huren voor
evenementen in Merksem

Wil je een ijskar huren voor evenementen in Merksem of elders in Antwerpen? Dan kan je terecht bij Colors, uit Brasschaat. Door onze ijskar te huren tillen we je evenementen naar een hoger niveau. Lees verder en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen wanneer je beslist om onze ijskar in te huren voor jouw evenementen.

Wilt jij genieten van heerlijke roomijs of een warm dessert?

Een ijskar huren voor geslaagde evenementen

Naast heerlijk roomijs gemaakt met verse hoevemelk, bieden wij de gasten van jouw evenement ook warme desserts! De aanwezigen van jouw feestelijke evenement kunnen namelijk ook bij ons terecht voor een lekkere pannenkoek of wafel. Kies voor een topping van slagroom, warme krieken, vers fruit of chocoladesaus. Hiernaast hebben wij ook verfrissende slush, heerlijk zoete suikerspinnen en knapperige popcorn in ons aanbod. Wij zijn er met onze ijskar met plezier bij. Je kunt onze ijskar huren op al jouw evenementen, zoals avondmarkten. Ook voor leuke straatfeesten reken je op onze lekkernijen!

ijsje
koelende drankjes

Boek onze ijskar vandaag nog voor jouw opkomend evenement!

Maak er dit jaar een super editie van en beslis om ijskar ’t IJsbeertje in te huren voor jouw opkomende evenementen! Wil je bijvoorbeeld een ijskar huren voor een bedrijfsfeest? Wacht niet langer en huur onze ijskar voor jouw evenement. Zit je nog met vragen? Stel ze ons dan persoonlijk door ons op te bellen op het nummer +32 479 26 86 66. Natuurlijk heb je ook altijd de optie om ons een e-mail te sturen via het mailadres robert.vanlook@hotmail.com.

Contacteer ons!

Contacteer ons op +32 479 26 86 66 of vul onderstaand formulier in
om jouw bestelling te plaatsen of feestje te boeken!

wafel met slagroom en aardbeien