Naast ijs ook warme desserten
Roomijs van verse hoevemelk
Recepten van >50 jaar oud
ijskar 't ijsbeertje

Ijskar huren voor
evenementen in Merksem

Een ijskar huren maakt van al jouw evenementen in district Merksem van stad Antwerpen een nog groter feest! De opties zijn eindeloos, want met een ijskar ter plaatse gaat de sfeer op elk evenement erop vooruit. Lees verder en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen wanneer je beslist om ijskar ’t IJsbeertje uit Brasschaat in te huren voor jouw evenementen in district Merksem. Maar natuurlijk kan je onze ijskar ook huren voor alle feestelijke evenementen en bedrijfsevenementen binnen de stad Antwerpen!  

Wilt jij genieten van heerlijke roomijs of een warm dessert?

Ijskar huren voor evenementen
in regio Merksem en Antwerpen

Naast heerlijk roomijs gemaakt met verse hoevemelk, bieden wij de gasten van jouw evenement ook warme desserts! De aanwezigen van jouw feestelijk evenement kunnen namelijk ook bij ons terecht voor een lekkere pannenkoek of wafel. Kies voor slagroom, warme krieken, vers fruit of chocoladesaus. Hiernaast hebben wij ook verfrissende slush, heerlijk zoete suikerspinnen en knapperige popcorn in ons aanbod. Wij zijn er met onze ijskar met plezier bij. Je kunt onze ijskar huren op al jouw evenementen in de omgeving van Merksem en Antwerpen, zoals avondmarkten. Je kunt onze kar natuurlijk ook inhuren voor straatfeesten!

ijsje
koelende drankjes

Boek onze ijskar vandaag nog
voor jouw opkomend evenement!

Maak er dit jaar een super editie van en beslis om ijskar ’t IJsbeertje van Colors uit Brasschaat in te huren voor jouw opkomende evenement in district Merksem van stad Antwerpen! Wij laten alle aanwezigen op jouw (bedrijfs)feest smullen van ons lekkere aanbod. Wacht niet langer en leg onze aanwezigheid vast door simpelweg het contactformulier in te vullen. Dan nemen wij snel contact met je op om verder af te spreken! Zit je nog met vragen? Stel ze ons dan persoonlijk door ons op te bellen op het nummer +32 479 26 86 66. Natuurlijk heb je ook altijd de optie om ons een mailtje te sturen via het mailadres robert.vanlook@hotmail.com.

Contacteer ons!

Contacteer ons op +32 479 26 86 66 of vul onderstaand formulier in
om jouw bestelling te plaatsen of feestje te boeken!

wafel met slagroom en aardbeien