Naast ijs ook warme desserten
Roomijs van verse hoevemelk
Recepten van >50 jaar oud
ijskar 't ijsbeertje

Ijskar huren in Schilde

Een ijskar huren voor jouw feestgelegenheid in Schilde of Schoten, dat is altijd een goed idee! Wij voorzien jouw gasten van heerlijk schepijs, zo kan jij volop van het feestje genieten. Zelf zijn wij gelegen te Brasschaat, in provincie Antwerpen. Onze ijskar is dus slechts een kort ritje verwijderd van jouw feestgelegenheid!

Wilt jij genieten van heerlijke roomijs of een warm dessert?

Proef al ons lekkers door een ijskar te huren in Schilde

Het gezicht achter onze ijskar, dat is Robert. Meer dan 50 jaar geleden introduceerde de moeder van Robert, die van Italiaanse komaf was, roomijs vermengd met Italiaanse fruitpasta’s. Dit was een groot succes, en ook Robert zelf was hier als kind helemaal verlekkerd op! Net daarom ook dat je bij Robert nog altijd die authentieke recepten kan proeven. Ook onze coupe special met vers seizoen fruit kan Robert je absoluut aanraden. Want verse producten, dat smaak je. Een ijskar inhuren voor jouw feestje in Schilde, dat is nooit een slecht idee. Wanneer heb je ooit al iemand horen zeggen dat die géén zin heeft in een verfrissend schepijsje? Hak de knoop dus door en maak de beslissing om jouw gasten te verwennen met ons schepijs. Ook voor communies kan je onze ijskar inhuren in Schilde! Liefhebbers van roomijs zullen blij zijn om te horen dat ons heerlijke roomijs gemaakt wordt van verse hoevemelk. Mijn ijskar inhuren garandeert een leuk feestje bij jou in Schilde!

ijsje
koelende drankjes

Wil jij een ijskar inhuren voor jouw feest in Schilde? Neem vandaag contact op!

Door een ijskar van Colors uit Brasschaat in te huren, wordt jouw volgend feestje in Schilde ongetwijfeld een groot succes! Bel ons vandaag nog op het nummer +32 479 26 86 66 en leg het inhuren van onze ijskar voor jouw feestje in Schilde vast. Verder kan je ook contact met ons opnemen doormiddel van ons contactformulier of door een mailtje te sturen naar robert.vanlook@hotmail.com.

Contacteer ons!

Contacteer ons op +32 479 26 86 66 of vul onderstaand formulier in
om jouw bestelling te plaatsen of feestje te boeken!

wafel met slagroom en aardbeien