Naast ijs ook warme desserten
Roomijs van verse hoevemelk
Recepten van >50 jaar oud
ijskar 't ijsbeertje

Ijskar huren voor schoolfeesten in Antwerpen

Door een ijskar van Colors uit Brasschaat te huren, maak je van schoolfeesten in Antwerpen een feest voor allen. Een heerlijk verfrissend schepijsje, dat gaat er bij alle leeftijden wel in! Lees verder om te ontdekken waarvan onze ijskar jouw schoolfeestje van voorziet.

Wilt jij genieten van heerlijke roomijs of een warm dessert?

Ijskar met vele smaken huren voor schoolfeesten in Antwerpen

Door onze ijskar te huren voor opkomende schoolfeesten in Antwerpen, vind je ongetwijfeld de smaak waarnaar je op zoek bent! Ze allemaal opsommen zou een te lange lijst zijn, maar onze ijspagina geeft je wel een idee van de smaken in ons aanbod. Alleszins kunnen we al verklappen dat je bij ons zowel kan langskomen voor een speciale smaak zoals malaga rum-rozijn, maar ook voor een klassieker zoals speculaas. Mag het voor jou wat meer zijn? Dan kan je ook kiezen voor extra toppings als slagroom, warme chocoladesaus of warme krieken… of allemaal natuurlijk! Uiteraard kunnen de klassieke Ola waterijsjes, voor de allerkleinsten of voor de stiekeme liefhebbers, niet uit ons aanbod ontbreken.! Naast schoolfeesten kan je onze ijskar ook huren voor straatfeesten en verjaardagsfeestjes!

ijsje
koelende drankjes

Boek nu een ijskar voor jouw komend schoolfeest

Maak vandaag nog de beslissing om onze ijskar uit Brasschaat te huren voor schoolfeesten in Antwerpen, want zo maak je zowel de kinderen als de ouders gegarandeerd blij! Contacteer ons vandaag nog door te bellen naar het nummer +32 479 26 86 66 of door ons contactformulier in te vullen.

Contacteer ons!

Contacteer ons op +32 479 26 86 66 of vul onderstaand formulier in
om jouw bestelling te plaatsen of feestje te boeken!

wafel met slagroom en aardbeien