Naast ijs ook warme desserten
Roomijs van verse hoevemelk
Recepten van >50 jaar oud
ijskar 't ijsbeertje

Ijskar huren voor straatfeesten in Antwerpen

Een ijskar huren op straatfeesten in Antwerpen, dat vindt vast de hele straat een goed idee! Want straatfeesten zijn leuk, maar door een ijskar te huren Antwerpen wordt het een echt feest. Zo kun je samen met jouw buren uit de straat smullen van heerlijk schepijs!

Wilt jij genieten van heerlijke roomijs of een warm dessert?

Een authentieke ijskar huren voor straatfeesten in Antwerpen

De ijskar die jij kan huren voor straatfeesten, wordt uitgebaat door Robert. Hij startte al op jonge leeftijd met de verkoop van ijs in regio Merksem – Brasschaat, samen met zijn ouders en broer. Nu zijn we meer dan 50 jaar later, en Robert staat nog altijd even graag in zijn ijskar. Mensen zien lachen en genieten van hun ijsje samen, daar doet Robert het voor. Vandaar dat er geen betere ijskar is om te huren voor straatfeesten! Denk naast straatfeesten ook aan ons voor:

ijsje
koelende drankjes

Boek vandaag nog een ijskar voor jouw straatfeest

Door onze ijskar in te huren voor jouw straatfeesten, maak jij van de volgende editie absoluut een knaller! Wacht niet langer en leg jouw afspraak vast voor het beste ijs van Brasschaat en omstreken. Een afspraak met ons vastleggen doe je vlot door het invullen van ons contactformulier of bel ons simpelweg op het nummer +32 479 26 86 66.

Contacteer ons!

Contacteer ons op +32 479 26 86 66 of vul onderstaand formulier in
om jouw bestelling te plaatsen of feestje te boeken!

wafel met slagroom en aardbeien