Naast ijs ook warme desserten
Roomijs van verse hoevemelk
Recepten van >50 jaar oud
ijskar 't ijsbeertje

Ijskar huren voor een verjaardagsfeestje in Antwerpen

Door een ijskar te huren voor een verjaardagsfeestje in Antwerpen, tover jij ongetwijfeld een glimlach op het gezicht van elke jarige! Want naast heerlijk schepijs biedt onze ijskar nog veel meer lekkers. Lees verder en ontdek hoe wij smaak brengen aan elk verjaardagsfeest met ons heerlijke ijs en diverse andere desserts.

Wilt jij genieten van heerlijke roomijs of een warm dessert?

Een ijskar met uitgebreid aanbod huren voor een verjaardagsfeestje in Antwerpen

Is de jarige verlekkerd op ijs? Dan is een ijskar huren voor het verjaardagsfeestje het perfecte idee. Wij hebben het lekkerste schepijs in Brasschaat en omstreken. Bekijk zeker eens welke ijssmaken je bij ons kan vinden! Ook voor de mensen die iets minder fan zijn van ijsjes, hebben we lekkere versnaperingen. Beslis om onze ijskar te huren voor een verjaardagsfeestje en wij komen naast ijsjes ook een heleboel andere lekkerheden aanbieden. Je kan bijvoorbeeld ook snoepen van suikerspinnen, wafels, pannenkoeken en popcorn! Onze ijskar huren is daarom een goed idee voor elke verjaardag en diverse feesten. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook op avondmarkten terug te vinden.

ijsje
koelende drankjes

Boek vandaag nog een ijskar voor jouw volgend verjaardagsfeestje!

Hak de knoop door en kies voor de ijskar van Colors om de gasten van jouw opkomend verjaardagsfeestje te verassen met al het lekkers dat wij aanbieden! Zo maak je deze speciale dag nog dat tikkeltje meer speciaal. Onze ijskar boeken voor een verjaardagsfeestje of een bestelling plaatsen voor een ijstaart, doe je snel en gemakkelijk via ons contactformulier.

Contacteer ons!

Contacteer ons op +32 479 26 86 66 of vul onderstaand formulier in
om jouw bestelling te plaatsen of feestje te boeken!

wafel met slagroom en aardbeien