ijskar 't ijsbeertje

Colors & Ijskar 't Ijsbeertje

IJskar huren in Antwerpen

De ijskar van Robert is beschikbaar om te huren in Antwerpen en omgeving! Van kinds af aan staat Robert in een ijskar. Samen met zijn ouders en broer verkocht hij ijs in de regio Merksem – Brasschaat. Meer dan 50 jaar later, kan je nog steeds zijn ijskar inhuren in de buurt van Antwerpen, Merksem, Berchem, Borgerhout en Schilde om zijn authentieke recepten te proeven. Zijn moeder, die van Italiaanse origine was, introduceerde roomijs vermengd met Italiaanse fruitpasta’s van het prestigieuze bedrijf Pregel. Enkele jaren geleden nam Robert Crèmerie Metro over, die in hun 40-jarige bestaan een goede reputatie hadden opgebouwd tot ver buiten Antwerpen! Ontdek ook dit heerlijke roomijs gemaakt van verse hoevemelk.

Een ijskar huren voor allerlei gelegenheden

Onze ijskar kan je inhuren voor allerlei gelegenheden. Wij komen bij jou langs om al jouw gasten een heerlijk ijsje te bieden, in een smaak naar hun keuze! Naast ijsjes kunnen jouw gasten ook altijd bij ons terecht voor een smakelijke suikerspin, of lekker knapperige gezouten of zoete popcorn. Ook een lekker warme wafel of pannenkoek behoort tot de mogelijkheden, met de nodige opties als slagroom natuurlijk! En onze slushmachine, zorgt voor de nodige verfrissing, in aardbei-of bosbessensmaak. Kies ervoor om een ijskar te huren voor feestjes, zoals de volgende gelegenheden:

Kortom: huur onze ijskar voor je evenement en laat je gasten genieten van de lekkerste versnaperingen!

kantoorfeest
koelende drankjes

Leg jouw afspraak met ons nu vast

Je kan onze ijskar inhuren voor alle feestgelegenheden in de buurt. Hak de knoop door en leg vandaag nog jouw afspraak vast met ijskar ’t IJsbeertje van Colors! Deze afspraak kan je heel gemakkelijk met ons vastleggen door ons contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar robert.vanlook@hotmail.com. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

ijskar van vroeger met als tekst (ijsboerke Robert)
man zit op tinnen bus melk met zoon en vrouw naast zich
ijskar