ijskar 't ijsbeertje

Colors & Ijskar 't Ijsbeertje

Ijskar huren in Antwerpen

De ijskar van Robert is beschikbaar om te huren voor allerlei evenementen in Antwerpen! Van kinds af aan staat Robert in een ijskar. Samen met zijn ouders en broer verkocht hij ijs in de regio Merksem – Brasschaat. Meer dan 50 jaar later, kan je nog steeds zijn ijskar inhuren in de buurt van Antwerpen, Merksem, Berchem en Borgerhout om zijn authentieke recepten te proeven. Zijn moeder, die van Italiaanse origine was, introduceerde roomijs vermengd met Italiaanse fruitpasta’s van het prestigieuze bedrijf Pregel. Enkele jaren geleden nam Robert Crèmerie Metro over die in hun 40-jarige bestaan een goede reputatie hadden opgebouwd tot ver buiten Antwerpen! Ontdek ook dit heerlijke roomijs gemaakt van verse hoevemelk.

Ijskar huren voor feestjes in Antwerpen

Onze ijskar kan je inhuren voor jouw privéfeestjes in de buurt van Antwerpen, Merksem, Berchem en Borgerhout. Wij komen bij jou langs om al jouw gasten een heerlijk ijsje te bieden, in een smaak naar hun keuze! Naast ijsjes kunnen jouw gasten ook altijd bij ons terecht voor een smakelijke suikerspin, of lekker knapperige gezouten of zoete popcorn. Ook een lekker warme wafel of pannenkoek behoort tot de mogelijkheden, met de nodige opties als slagroom natuurlijk! En onze slushmachine, zorgt voor de nodige verfrissing, in aardbei-of bosbessensmaak! Met de aanwezigheid van onze ijskar kan jouw verjaardagsfeestje, jubilee of communiefeest niet meer stuk!

IJskar huren voor bedrijven in Antwerpen

Bedrijven kunnen onze ijskar inhuren voor al hun feestgelegenheden in de buurt van Antwerpen, Merksem, Berchem en Borgerhout. Verras jouw werknemers met een feestje en lekker schepijs van Colors natuurlijk! Onze ijskar kan je inhuren voor al jouw bedrijfsfeestjes, productlanceringen of andere vieringen in de buurt van Antwerpen, Merksem, Berchem en Borgerhout.

kantoorfeest
koelende drankjes

IJskar huren voor evenementen in Antwerpen

Zoals je merkt wordt praktisch elk evenement er beter op wanneer onze ijskar uit Brasschaat aanwezig is! Onze ijskar inhuren voor jouw evenementen in de buurt van Antwerpen, Merksem, Berchem en Borgerhout, daar zal je sowieso geen spijt van hebben. Wij zijn met plezier aanwezig op jouw straatfeesten, schoolfeesten, avondmarkten en meer!

Leg jouw afspraak met ons nu vast

Je kan onze ijskar inhuren voor alle feestgelegenheden in de buurt van Antwerpen, Merksem, Berchem en Borgerhout. Hak de knoop door en leg vandaag nog jouw afspraak vast met ijskar ’t IJsbeertje van Colors uit Brasschaat! Deze afspraak kan je heel gemakkelijk met ons vastleggen door ons contactformulier in te vullen of een mailtje te sturen naar robert.vanlook@hotmail.com! Ben je meer een voorstander van persoonlijk contact? Geen probleem! Bel ons gerust op het nummer +32 479 26 86 66, wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Tot snel! Want onze ijskar inhuren in de buurt van Antwerpen, Merksem, Berchem en Borgerhout, daar krijg je geen spijt van.

ijskar van vroeger met als tekst (ijsboerke Robert)
man zit op tinnen bus melk met zoon en vrouw naast zich
ijskar