koelende drankjes

Slushmachine inhuren in Antwerpen

Een ijskar uitgerust met een slushmachine inhuren, dat biedt jouw gasten een lekkere vorm van verfrissing op jouw feestje in Antwerpen! Wij komen zelf met onze ijskar langs, zodat jij je kan focussen op het feestje terwijl wij jouw gasten een lekkere slush aan te bieden. Indien gewenst kunnen wij jouw gasten van nog veel meer dan enkel slush voorzien!

Onze slushmachine inhuren zet jouw feest in Antwerpen op zijn kop!

Wanneer je onze slushmachine wilt inhuren of onze ijskar wilt huren voor jouw feest in Antwerpen, komen wij uit Brasschaat in persoon jouw gasten voorzien van een heerlijk verfrissende slush! Slush is een ijsdrankje beschikbaar in verschillende smaken, gemaakt uit bevroren water en siroop. De smaken van onze slushmachine zijn aardbeien en bosbessen.

Vier mensen genieten van een ijsje
communie - meisje in het veld

Neem contact op en huur een slushmachine

Wil je een slushmachine inhuren voor jouw feestje in Antwerpen? Wat een goed idee! Want zo maak je er een echt feest van. Neem vandaag nog contact op met onze onderneming en boek nu de slushmachine met ijs uit Brasschaat van Colors voor jouw feest in Antwerpen! Je kan ons bereiken op het mailadres robert.vanlook@hotmail.com of telefonisch op het nummer +32 479 26 86 66. Verder kan je ook gemakkelijk contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Je hoort snel van ons terug!