koelende drankjes

Slushmachine inhuren in Antwerpen

Een ijskar uitgerust met een slushmachine inhuren, dat biedt jouw gasten een lekkere vorm van verfrissing op jouw feestje in Antwerpen! Wij komen zelf met onze ijskar langs, zodat jij je kan focussen op het feestje terwijl wij jouw gasten een lekkere slush aan te bieden. Indien gewenst kunnen wij jouw gasten van nog veel meer dan enkel slush voorzien.

Onze slushmachine inhuren zet jouw feest op zijn kop

Wanneer je onze slushmachine wilt inhuren of onze ijskar wilt huren, komen wij in persoon jouw gasten voorzien van een heerlijk verfrissende slush! Slush is een ijsdrankje beschikbaar in verschillende smaken, gemaakt uit bevroren water en siroop. De smaken van onze slushmachine zijn aardbeien en bosbessen. Geef je een verjaardagfeestje op een warme zomerdag? Dan kan een heerlijke slush niet ontbreken!

Vier mensen genieten van een ijsje
communie - meisje in het veld

Neem contact met ons op en huur een slushmachine

Wil je een slushmachine inhuren voor een straatfeest of voor een andere gelegenheid? Dat is zeker een goed idee! Neem vandaag nog contact op met onze onderneming en boek nu de slushmachine met ijs uit Brasschaat van Colors. Je kan ons bereiken via het contactformulier of telefonisch op het nummer +32 479 26 86 66. Je hoort snel van ons terug!